Hjemme Forskel på emaljeret badekar og porcelænsbadekar

Hvis du banker i bunden af dit badekar, så kan du finde ud af om det er emaljeret eller lavet af porcelæn. Det emaljerede badekar afgiver en mere hul og høj lyd, hvorimod porcelænsbadekarret giver en lav og tæt lyd.

Forskel på emaljeret badekar og porcelænsbadekar

Hjemme Opbevaring af sølv

Opbevar dit sølvtøj i en skuffe. Du kan evt. købe syrefrit silkepapir og lægge dit sølvtøj pakket ind i syrefrit silkepapir i en pose suget fri for luft. Husk at sølvtøj ikke må vaskes i opvaskemaskine.

Opbevaring af sølv

Hjemme Optøning af madvarer

Frosne madvarer må aldrig lægges i varmt vand, men udelukkende optøs i koldt vand på grund af bakterier. Tø helst frosset kød op dagen før. Placer frostvaren i bunden af køleskabet i en skål. Det sparer på energien og sikrer, at madvaren holder den rette temperatur under hele optøningen.

Optøning af madvarer

Hjemme Hakket persille

Skyl persillen og læg den i et glas. Tag en saks og klip persillen med saksen. Hvis du ikke bruger al persillen, kan du vride vandet ud af den og stille den i køleskabet. Her kan den holde sig frisk i et par dage.

Hakket persille

Hjemme Lorem Ipsum Dolor

Project Description

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempus nibh sed elit mattis adipiscing. Fusce in hendrerit purus. Suspendisse potenti. Proin quis eros odio, dapibus dictum mauris. Donec nisi libero, adipiscing id pretium eget, consectetur sit amet leo. Nam at eros quis mi egestas fringilla non nec purus.

Lorem Ipsum Dolor