Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /var/www/husmorraad.dk/public_html/husmor1/includes/menu.inc).

Husmorråd.dk deler Erfaring og Viden

Informationen på Husmorråd.dk er udarbejdet af faste skribenter, gæstebloggere samt registrerede brugere. Vi har ikke selv prøvet alle råd, så overvej først grundigt et råd, inden inden du benytter det til din specifikke situation. Vi har ikke selv prøvet alle råd. Nogle typer tekstiler kan eksempelvis tage skade af visse behandlinger, mens andre egner sig til netop denne metode. Del gerne dine erfaringer med de enkelte råd her på siden eller indsend nye husmorråd.


Hvem er vi

Vi er selv børnefamilier, husmødre, husmænd, gør-det-selv folk, handy mænd og kvinder, der godt kan lide at finde løsninger på hverdagens små problemer. Uanset om det drejer sig om pletter på tøj eller fastbrændt materie på bradpanden, så kan vi godt lide de små ting, der let kan hjælpe i hverdagen. Vi er ikke fagmænd og husmorråd er kun forslag til dig, som du kan vælge at bruge på eget ansvar. På samme måde har vi selv prøvet os frem og i nogle tilfælde fejlet og gjort mere skade end gavn.

I begyndelsen udvekslede vi udelukkende erfaringer råd, tips og tricks privat med hinanden. Det kunne være når vi mødtes eller via e-mail, Facebook og andre sociale medier. En af os skrev det efterhånden ned og så blev det samlet i en app til iPhone. Den hedder Husmorråd. Flere brugere af appen begyndte at sende os egne tips og råd. Vi følte derfor et behov for at have et sted at organisere, dele og kommenterer på tingene og efterhånden udviklede det sig til dette site.

Vi deler stadig tips og hverdagsråd med hinanden, men gør det nu hovedsagelig gennem dette site, så andre også får gavn og nytte af det. Kontakt os hvis du vil vide mere eller har gode forslag til at forbedre hjemmesiden med gode husmorråd.


Vores Historie